Zoo i 2ManyDjs actuaran al Cruïlla 2021

L'organització anul·la els concerts del grup britànic i del músic macedoni per evitar cancel·lacions d'última hora

L’organització del Cruïlla 2021 ha decidit anul·lar els concerts del grup britànic Editors i del músic de Macedònia del Nord per evitar cancel·lacions d’última hora a causa de les restriccions provocades per la covid-19. En el seu lloc actuaran el grup valencià Zoo i el duo belga 2ManyDjs. Concretament, el rap irònic del grup de Gandia serà l’encarregat de tancar l’escenari principal la nit de divendres 9 de juliol i el projecte dels germans David i Stephen Dewaele tancarà l’escenari Cruïlla Enamora el mateix dia. L’organització del festival ha lamentat la decisió i l’ha justificat a través d’un comunicat difós aquest divendres.

El festival ha decidit substituir l’actuació del grup britànic Editors davant les restriccions que manté el Regne Unit pels britànics que viatgin a l’Estat espanyol, ja que un cop tornen a casa estan obligats a fer quarantena. Segons els organitzadors, aquesta norma feia que no es pogués assegurar la seva presència al festival.

La cancel·lació del concert Djaikovski s’ha fet davant la recomanació de la Comissió Europea de restringir temporalment tots els viatges des de països externs a la UE. Com que Macedònia del Nord, país d’on prové Djaikovski, no forma part del bloc de la UE, l’organització ha considerat que no podia garantir la seva entrada a l’Estat.

Amb tot, el Cruïlla ha celebrat que han trobat dos substituts “a l’altura”. De fet, Zoo s’ha convertit en una de les bandes més estimades i amb un creixement més meteòric del nostre país. Per la seva banda, 2ManyDJs és el projecte de DJ de la banda Soulwax, dos referents de la música de club europea i experts en el mashup del rock alternatiu i la música dance.