WhatsApp vol semblar-se a Zoom

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El confinament va agafar a tothom desprevingut. En poques setmanes es van generar noves formes de relació basades en el món tecnològic. Zoom i Jitsi van passar de la nit al dia a ser companyies de les quals tothom parlava i de les quals avui dia, quan queda molt per a recuperar la normalitat, encara tothom parla.

En aquest sentit les grans plataformes de comunicació preexistents es van veure fortament superades per aquestes plataformes de videotrucades. És per aquest motiu que en els últims mesos hem vist com a signatures com WhatsApp o Telegram han decidit posar-se al dia.

En aquest sentit, la plataforma de missatges instantanis de Facebook, WhatsApp, ja ha anunciat modificacions en la seva nova versió 2.2043.7. Però no serà en la versió mòbil de l’aplicació, sinó en la seva versió d’escriptori. Els usuaris de l’app en l’escriptori també podran realitzar videotrucades i trucades des del seu ordinador. El dispositiu de taula els mostrarà una finestra emergent quan hi hagi una trucada o videotrucada entrant.

Així mateix, segons ha informat WABetainfo, també es podran realitzar trucades grupals.