fbpx

VÍDEO | Frustra amb el seu mòbil el robatori de la pensió a un home gran

Avatar photo

També hi ha bons samaritans. És el cas que avui ha difós el compte @elchatarrerodetiktok a la xarxa social Tiktok. Ell mateix va presenciar com tres ‘coneguts’ carteristes plomaven un home gran que havia sortit a passejar el gos pel barri del Carmel i aprofitat per a retirar diners al banc.

@bk73_7

#dúo con @ELCHATARRERODELTIKTOK #pickpocket el vídeo habla por si solo! compartir es gratis #bloke73_ #pickpocket #elmundo #viral #foryoupage #foryou #parati

♬ sonido original – ELCHATARRERODELTIKTOK

Ell mateix explica que, quan va veure el que estava passant, va engegar la càmera del seu mòbil i va enregistrar tota l’escena. Així es veu a el Chatarrero demanant raons als tres lladres que havien robat la llibreta, amb els bitllets a dins, a l’home amb el mètode de la taca.

QUÈ ÉS EL MÈTODE DE LA TACA?

Aquest mètode consisteix a abocar sobre la víctima qualsevol mena de substància que pugui produir-li una taca a la roba i, amb el pretext d’ajudar-la a netejar-se, aprofitar per sostreure’ls hàbilment les seves pertinences.

El Chatarrero li pregunta a l’home si, després que els pispes li netegessin una presumpta defecació de colom, té totes les pertinences i ben aviat s’adona que li ha volat la llibreta.

És llavors quan El Chatarrero els comença a seguir tot cridant-los i brandant el mòbil, fins que, en tombar el carrer, es veuen atrapats i no tenen més remei que tornar la llibreta amb els diners: ‘aquí esta toda la platita’ li assegura l’autor material del furt.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un traficant amb un cultiu de 793 plantes de marihuana envesteix dos policies i fuig

Notícia següent

El Consell Econòmic i Social de Barcelona es compromet per un treball més digne

Notícies relacionades