Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

VÍDEO: Desmantellada una banda que cometia robatoris violents a Barcelona

Avatar photo

Els delinqüents robaven amb violència telèfons mòbils, rellotges d'alta gamma, aparells electrònics o patinets i els distribuïen al nord d'Àfrica.

18/07/2019 Operación contra ladrones de relojes en Barcelona. Los Mossos d’Esquadra han desarticulado este jueves un grupo criminal dedicado a robar de forma violenta relojes de lujo en la vía pública con la detención de 11 presuntos miembros, ha informado la policía catalana en un comunicado. POLITICA CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA SOCIEDAD MOSSOS D’ESQUADRA

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella, juntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van desarticular el matí del dia 25 de juliol un grup criminal especialitzat en robatoris violents i la posterior venda dels productes sostrets.

El dispositiu conjunt va concloure amb la detenció de set persones per un presumpte delicte de robatori amb violència i receptació. Les persones detingudes tenien nombrosos antecedents per fets similars.

ÀRDUA INVESTIGACIÓ

Fruit de la investigació iniciada el mes de novembre de 2022 es va detectar un grup de persones que es dedicava a fer robatoris amb violència mitjançant un grup criminal amb forta especialització.

El grup criminal estava format per persones que feien robatoris amb violència per posteriorment lliurar els objectes sostrets als intermediaris que els feien arribar a la cúpula de l’organització que eren els encarregats d’emmagatzemar el material sostret i distribuir-lo al nord d’Àfrica.

El material que sostreien eren telèfons mòbils, rellotges d’alta gama, joies, patinets, càmeres digitals, i altres objectes electrònics.

A part d’aquesta gran especialització també actuaven de forma estratègica utilitzant pisos de la zona del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que servien com a centres logístics d’emmagatzematge, gestió, compra-venda i trasllat d’objectes de procedència il·lícita, cosa que comportava que aquestes activitats delictives fossin altament lucratives.

DESMANTELLAMENT I DETENCIÓ

El matí del dia 25 de juliol s’han fet tres entrades i perquisicions a tres domicilis del Raval, un dels quals ha quedat recuperat per la propietat, i en les quals s’han localitzat 56 telèfons mòbils amb un valor aproximat de 27.875 €, 20 rellotges d’alta gamma amb un valor aproximat de 55.440 €, diverses joies d’or amb un valor aproximat de 8.000 €, ordinadors portàtils i 63.000 € en metàl·lic.

S’ha pogut comprovar que la majoria d’aquests objectes intervinguts havien estat denunciats com a sostrets. El valor total dels objectes intervinguts en aquestes entrades supera els 158.000 €.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × four =

Notícia anterior

Sant Pere de Ribes clou els plans d’ocupació municipals del 2022-2023

Notícia següent

Balaguer inicia el manteniment de les llars d’infants per al nou curs escolar

Notícies relacionades