Vall d’Hebron torna a autoritzar visites a partir d’aquest divendres

No es permeten acompanyants en els pacients amb covid-19 i es mantenen les videotrucades i la informació per telèfon

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron torna a autoritzar a partir d’aquest divendres les visites en determinades franges horàries davant de la millora de la situació epidemiològica de la covid-19 a Catalunya. Així, s’autoritza un acompanyant en el cas dels pacients hospitalitzats en dos torns de visita diària -de 13:30 h a 14:30 h i de 18:30 h a 19:30 h-.

A l’UCI, es permet un acompanyant tres dies a la setmana -de 15:00 h a 16:00 h-. A Urgències, es permet un acompanyant per persona. En el cas dels pacients amb covid-19 hospitalitzats, tant a planta com a l’UCI, o a Urgències, no s’autoritzen acompanyants. Es manté la informació a la família per telèfon i la possibilitat de fer videotrucades.

En les intervencions quirúrgiques, no s’autoritzen familiars a la sala d’espera. Només es permet l’entrada d’un acompanyant fins a la Unitat d’Admissions. Les famílies seran informades telefònicament i a través de l’aplicació. En el cas de les cirurgies majors ambulatòries, es permet un acompanyant i es potenciarà la informació a les famílies a través de l’app.

A la Unitat de Curta Estada d’Urgències (UCEU), es permet un acompanyant en dos torns de visita diària -13:30 h a 14:30 h i de 18:30 h a 19:30 h-.

No es permeten acompanyants en les consultes externes, gabinets diagnòstics i a l’hospital de dia. Ara bé, sí que els pacients podran anar acompanyats d’una persona quan siguin infants, en el part o el puerperi o es trobin en situacions especials com de dependència, discapacitat o tinguin la targeta Cuida’m. En el cas del final de vida, s’autoritzen dos acompanyants.