Afectacions del trànsit per la cobertura de la ronda de Dalt a la Vall d’Hebron

Durant l’estiu es reduirà un carril de circulació per sentit, de manera que la ronda passarà dels tres carrils actuals a dos per banda en el tram de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera

Les obres per cobrir la ronda entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron s’iniciaran el 21 de juliol i duraran fins a l’11 de setembre de 2017. Per poder-les dur a terme, durant l’estiu es reduirà un carril de circulació per sentit, de manera que la ronda passarà dels tres carrils actuals a dos per banda en el tram de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

Les afectacions del trànsit per les obres de cobertura de la ronda de Dalt entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera comencen aquesta setmana. Tots dos sentits perdran un carril de circulació en el tram situat entre la sortida 5 i la sortida 6.

Els treballs per cobrir la ronda començaran el 21 de juliol i es preveu que s’allarguin fins a l’11 de setembre. Per dur-los a terme, serà necessari reduir un carril de circulació per sentit, és a dir, que la ronda passarà de tenir tres carrils a cada banda a dos durant l’estiu, el temps que es calcula que es trigarà a construir els fonaments i el mur estructural.

Les obres preveuen la cobertura de la ronda en el tram entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut Vall d’Hebron i la urbanització dels laterals. Durant aquest mandat s’hi invertiran 15 milions d’euros. Aquest primer tram correspon a 180 metres de cobertura davant del Mercat de la Vall d’Hebron, des del pont de l’avinguda del Jordà.

El gener del 2018 es preveu que comencin les obres per construir dos murs laterals al tram que va des del davant del mercat fins al pont de l’avinguda del Jordà. Però per fer aquesta actuació no serà necessari reduir el nombre de carrils de la ronda. Els projectes per a la cobertura total de la ronda, amb cost i calendari, ja s’han fet i ara s’estudiarà amb veïnat i entitats quins es poden executar i en quines fases.