Afectacions a la mobilitat per obres de millora aquest cap de setmana a Barcelona

Es tracta d'obres en matèria de connexions elèctriques i reparacions de juntes de calçada

Aquest cap de setmana, s’està produint una restricció de carrils de trànsit del tronc central de la Gran Via de les Corts Catalanes a l’alçada de la plaça de Sara Bernhardt, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Aquesta decisió és conseqüència d’un seguit d’obres a realitzar que consisteixen en l’execució d’un prisma per a serveis elèctrics.

Els treballs s’han previst per fases al llarg del cap de setmana i està previst mantenir sempre dos carrils de circulació en el sentit d’entrada i sortida de la ciutat. Aquesta obra possibilitarà realitzar la part d’obra civil de la infraestructura elèctrica per al subministrament de la zona de Can Batlló.

A banda, també s’estan fent els treballs de reparació de vuit juntes de dilatació situades a la calçada i perpendiculars al trànsit al passeig de Gràcia, entre els carrers d’Aragó i Provença. Les tasques s’executen mantenint sempre dos carrils de circulació en sentit ascendent i un en sentit descendent, i per tres fases:

– Fase 1: dissabte dia 8, treballs al costat Llobregat de la calçada central de passeig de Gràcia. Queda anul·lada temporalment la parada de bus situada entre València i Mallorca.

– Fase 2: dissabte 8 i diumenge 9, treballs a la zona central de la calçada central de passeig de Gràcia. No resulta afectada la xarxa de bus.

– Fase 3: diumenge dia 9, treballs al costat Besòs de la calçada central de passeig de Gràcia. Queda anul·lada temporalment la parada de bus situada entre Mallorca i València.