Unes 3.000 persones protesten al Prat de Llobregat per l’ampliació de l’Aeroport

La mobilització ha estat convocada per les plataformes Zero Port, SOS Baix Llobregat i l'Hospitalet, Ecologistes en Acció de Catalunya i Ni un pam de terra.

Unes 3.000 persones, segons TV3, s’han manifestat aquest dissabte al migdia al Prat de Llobregat (Barcelona) per mostrar el seu rebuig al projecte d’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

Sota el lema ‘Protegim el Delta’, la mobilització l’han convocada les plataformes Zero Port, SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet, Ecologistes en Acció de Catalunya i Ni un pam de terra.

La protesta també ha mostrat la seva oposició al projecte residencial ARE Eixample Sud, que té com a objectiu construir 2.666 habitatges, i ha donat suport als agricultors de la zona.

Diverses entitats, com Fridays For Future Barcelona, Xarxa Economia Solidària i Depana, així com la CUP, han participat en la concentració, i molts activistes han recorregut els carrers mostrant carxofes i fent proclames a favor del territori.

En un tuit que ha recollit Europa Press, Zero Port ha celebrat la lluita conjunta de les plataformes “per salvar el Delta del Llobregat dels projectes especulatius i destructors del territori”.