Unes 3.000 persones protesten al Prat de Llobregat per l’ampliació de l’Aeroport

La mobilització ha estat convocada per les plataformes Zero Port, SOS Baix Llobregat i l'Hospitalet, Ecologistes en Acció de Catalunya i Ni un pam de terra.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Unes 3.000 persones, segons TV3, s’han manifestat aquest dissabte al migdia al Prat de Llobregat (Barcelona) per mostrar el seu rebuig al projecte d’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat.

Sota el lema ‘Protegim el Delta’, la mobilització l’han convocada les plataformes Zero Port, SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet, Ecologistes en Acció de Catalunya i Ni un pam de terra.

La protesta també ha mostrat la seva oposició al projecte residencial ARE Eixample Sud, que té com a objectiu construir 2.666 habitatges, i ha donat suport als agricultors de la zona.

Diverses entitats, com Fridays For Future Barcelona, Xarxa Economia Solidària i Depana, així com la CUP, han participat en la concentració, i molts activistes han recorregut els carrers mostrant carxofes i fent proclames a favor del territori.

En un tuit que ha recollit Europa Press, Zero Port ha celebrat la lluita conjunta de les plataformes “per salvar el Delta del Llobregat dels projectes especulatius i destructors del territori”.