Una exposició revisa 40 anys d’activitat del Tricicle al Palau Robert

El Palau Robert de Barcelona revisa els 40 anys d’activitat de la companyia de teatre gestual El Tricicle amb una exposició que es pot veure des d’aquest dilluns i fins al mes d’octubre.

La mostra ha estat comissariada per l’arquitecte Juli Capella i proporcionarà “alegries, somriures i riures al visitant”, així com anotacions d’informació i reflexió, ha informat el centre en un comunicat.

Disposada en sis sales de la primera planta del Palau, l’exposició fa un repàs “exhaustiu” de la personalitat de la companyia i els seus integrants, Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir, que han acudit aquest dilluns a la presentació.

Al llarg de la seva trajectòria, El Tricicle ha fet més de 6.000 representacions en més de 400 teatres de 20 països, per la qual cosa “ara és un bon moment per fer balanç de la seva aportació al món escènic dins de la cultura catalana, espanyola i internacional”.

L’organitza el Palau Robert, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (Icec) de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (Icub), de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i la Societat General d’Autors – Fundació SGAE.