Una dona conviu 11 hores amb el cadàver del seu home atrapats per la neu a casa

L'home era un pacient oncològic i va morir a causa de motius naturals

Una veïna de la Moraleja de Enmedio, a Madrid, ha hagut de conviure 11 hores amb el cadàver del seu home a casa. Els serveis d’Emergència i els serveis funeraris no podien accedir al municipi que estava atrapat per la neu.

Segons informa ABC, l’home era un pacient oncològic i va morir a causa de motius naturals. L’home es trobava en cuidats pal·liatius i el matrimoni es va traslladar a casa d’un dels seus fills per a poder cuidar millor al pare.

Els familiars van posar-se en contacte diverses vegades amb les funeràries i el centre de salut més proper, però ningú va aconseguir arribar al domicili. “Van trucar fins a 12 ocasions als metges, ningú podia arribar, ni tan sols certificar la defunció”, explica la família. A més, afegeixen que “l’únic que els hi van dir va ser que obrissin les finestres i apaguessin la calefacció”.

Una de les carreteres per accedir a la població és la M-410, que es trobava tancada al trànsit per les fortes nevades. “Els cotxes funeraris són molt baixos i no podien accedir per les carreteres”, afirma la família.

El metge va aconseguir arribar a l’habitatge a les tres de la tarda del diumenge amb l’ajuda dels agents forestals. No podia deixar el centre de salut fins que arribés algun company a rellevar-lo, si ho feia el centre es quedava sense servei mèdic.