Un total d’11 trens de Rodalies afectats aquest cap de setmana per obres a Barcelona-Sants

Imatge d'un tern de Rodalies. RENFE

Un total d’11 serveis de tren de Rodalies de Catalunya –principalment de tota Barcelona– es veuen afectats aquest cap de setmana per les obres de reconfiguració que Adif fa a l’estació de Barcelona-Sants.

De la línia R1, no ha circulat el tren amb origen a L’Hospitalet de Llobregat a les 12.02 i amb destinació Mataró, informa Rodalies a la seva pàgina web aquest dissabte.

Tampoc ho faran els següents trens de la R2 sud i la R2 nord, que surten la nit de dissabte: el que té com origen l’Aeroport de Barcelona a les 23.08 i destinació Sant Celoni; el que surt de l’Aeroport a les 23.38 destinació Granollers Centre; el que va de Sant Celoni a Vilanova i la Geltrú a les 22.34; el que surt de l’Estació de França a les 23.47 a Vilanova i la Geltrú; i el de la matinada de diumenge que va de l’Estació de França a l’Aeroport a les 4.57.

De la R3, no circularà el tren amb origen a L’Hospitalet de Llobregat a les 23.44 de dissabte i amb destinació Granollers Canovelles, com tampoc ho faran dos trens de la R4 la mateixa nit: el que va de Terrassa a Martorell a les 23.13 i el que va de L’Hospitalet de Llobregat a Terrassa a les 23.47.

I de la R16 i la R17, els següents trens de la nit de dissabte acabaran el seu recorregut en l’estació de Bellvitge: el que viatja de Tortosa (Tarragona) a l’Estació de França a les 20.52, i el que va de Salou-Port Aventura (Tarragona) fins a la mateixa destinació a les 22.15.