Un metge de Barcelona enganya i grava a una pacient despullada

Una pacient que havia anat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona per fer-se una prova de tuberculosi ha denunciat al metge que la va atendre perquè la va gravar nua durant la consulta. Segons la testimoni del cas, el metge li va dir que estava fent “un estudi i que, si no m’importava, gravaria la visita”.

A la dona li va semblar sospitós però després va valorar l’opció “per participar en un estudi científic en plena pandèmia”. El doctor, resident de primer any, va treure una càmera que tenia amagada sota un drap i va començar a gravar.

Segons la víctima, el metge no li va demanar signar cap consentiment per escrit ni tampoc cap altre document. Durant la consulta el metge li va demanar que es tragués la samarreta, quedant completament nua davant la càmera perquè no portava sostenidor.

La dona, que no ha revelat la seva identitat, ha assegurat al Diari Ara que després va comprovar que no existia cap investigació i que el metge va aprofitar per gravar-la sense roba. La víctima va acabar cridant al centre i denunciant al doctor, que ha estat apartat de l’hospital de Sant Pau i expedientat per una “falta greu” per haver gravat sense autorització.