Un lladre clava 30 ganivetades a un farmacèutic en un atracament a Barcelona

Violent atracament en una farmàcia del barri de Montbau de Barcelona aquest divendres. Un home armat amb un ganivet a la mà i ocultant la seva identitat sota un casc de moto va entrar a l’establiment on ja hi havia l’aforament màxim permès de quatre persones. Després de fer passar tres d’aquestes a una habitació contigua, l’atracador va reclamar a l’encarregat de la farmàcia que fiqués els diners de la caixa registradora en una bossa.

El farmacèutic va obeir en tot moment l’atracador, que va entrar en una altra estança per seguir augmentat el seu botí. És en aquest moment, quan el treballador de la farmàcia va aprofitar per abalançar-se per darrere al lladre i aquest li va clavar una trentena de ganivetades, segons ha avançat Tot Barcelona.

Finalment, després que durant la baralla li caigués el casc de moto, l’atracador va decidir marxar corrent sense el seu botí i fugir en la moto que havia deixat aparcada a la porta. En total, els fets van tenir lloc en poc més de minut i mig. Afortunadament, malgrat la gran quantitat de ganivetades, el farmacèutic es troba fora de perill i només té ferides lleus als braços. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’identificar l’agressor.