Un incendi deixa sense llum un edifici sencer a Barcelona

Els serveis d'emergència atenen 16 persones, 4 de les quals han sigut traslladades a l'hospital per inhalació de fum

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un incendi va deixar sense llum 48 habitatges al carrer Nou de la Rambla de Barcelona divendres després d’afectar greument el quadre elèctric de l’edifici, segons ha dit el tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, en una atenció als mitjans. Set famílies han sigut reallotjades en pisos del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

La majoria de persones que viuen a l’immoble -28 pisos- han preferit quedar-se als habitatges, on encara hi ha gas i aigua; mentre que 4 famílies han passat la nit de cap d’any amb familiars. 9 dels pisos estaven desocupats en el moment de l’incendi. Els serveis d’emergència van atendre 16 persones, 4 de les quals van ser traslladades a un centre mèdic per inhalació de fum.

El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona ha assegurat que la reparació “no serà fàcil” però no s’han produït danys estructurals. D’altra banda, ha afirmat que no li consta que hi haguessin irregularitats en la connexió elèctrica a l’edifici i ha afegit que encara estan a l’espera de rebre l’informe del cos de Bombers de Barcelona que determini la causa del foc.

L’incendi es va produir aquest divendres al migdia en immoble d’habitatge públic del carrer Nou de la Rambla, 39. Fins a 10 dotacions de bombers van participar en l’extinció de l’incendi.