Un home reté il·legalment la seva exparella durant tres dies

La víctima va aprofitar un descuit del seu captor per escapolir-se i demanar ajuda

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home per retenir il·legalment la seva exparella en un pis del Raval durant tres dies. Segons ha informat el cos en una piulada, la víctima va aprofitar un descuit del seu captor per escapolir-se i va demanar ajuda als agents durant la fugida.
La Guàrdia Urbana investiga el detingut per maltractaments en l’àmbit de la llar, amenaces i coaccions. Els fets van tenir lloc dimecres a la nit, quan prop de les 23 hores els agents van veure la dona passar corrent per davant de la comissaria.
La dona els va dir que l’home l’havia tancada a casa després de dir-li que el deixava perquè estava cansada del maltractament. Concretament, va explicar que la va tancar amb clau a casa d’ell quan ella va anar-hi a buscar les seves coses.

Després de tancar-la a casa amb clau, l’home li va prendre el telèfon i la va agredir amb un ganivet, tot i que no va ferir-la perquè la jaqueta que duia ho va impedir.

Finalment, la víctima va poder fugir dimecres, aprofitant un moment en què l’home parlava per telèfon per agafar les claus i sortir corrent. En adonar-se’n, ell la va perseguir amenaçant-la.