Un home passa tot l’aïllament en un hotel de luxe de Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home porta més de 70 dies vivint només a l’Hotel Vela de Barcelona. L’immoble de luxe va tancar les seves portes a mitjans de març per la crisi del coronavirus però un empleat de l’allotjament es va quedar en ell per revisar diàriament que tot funcioni després del desús de les instal·lacions.

El director d’enginyeria de l’Hotel W Daniel Ordóñez està vivint al “hotel fantasma” amb l’objectiu de posar en marxa el complex al més aviat possible. Entre les seves tasques està supervisar que tota la maquinària funcioni a la perfecció, la piscina, els circuits de l’aigua i altres.

Una altra tasca que li han assignat a l’home és obrir i tancar les 1.400 aixetes que té el Vela per evitar la legionel·la. L’empleat comença per la primera planta de les 26 que té l’edifici i quan acaba comprova que l’aigua no quedi estancada en les canonades.

Els hotelers de Barcelona encara no saben quan podran tornar a obrir i de moment les autoritats encara no han posat una data exacta. Aquest cap de setmana el president de Govern, Pedro Sánchez, va assegurar que el turisme es reactivaria durant el mes de juliol així que els complexos han d’estar preparats per a aquell llavors.