Un cap de setmana amb Suu o Carlos Sadness, una nova proposta per apropar-se als artistes

First Golden Ticket promou dos dies de concerts, tallers i activitats a Barcelona al costat d'un cantant

Carlos Sadness i Suu, dos dels artistes del Guitar Bcn 2020.

L’empresa dedicada al sector de la música en directe First Golden Ticket proposa una nova manera d’apropar-se als artistes amb Sleepover Experience, un cap de setmana en un hostal de Barcelona amb concerts, activitats i tallers al costat d’un cantant. Els primers protagonistes seran Suu, Andrés Suárez i Carlos Sadness, que durant els caps de setmana del 4, 11 i 18 de setembre, respectivament, conviuran amb 80 fans i oferiran dos concerts i trobades informals. L’empresa ho defineix com un “paquet vacacional exclusiu” amb menjar, allotjament, música i activitats com ioga, tallers d’art o visites guiades a Barcelona. “M’agrada quan la música apareix en contextos més enllà del clàssic ‘show'”, diu el cantant català Carlos Sadness.
Sadness, molt vinculat amb les seves lletres a Barcelona, serà dels primers artistes que experimentaran aquest format. “Amb ganes de viure una experiència diferent i allunyada del que estic i estem acostumats”, manifesta el músic a través d’un comunicat.

El director de First Golden Ticket, Chechu Martínez Rojano, argumenta que si Bon Jovi té el seu creuer, i Jared Leto s’endú els fans del seu grup Thirty Seconds to Mars a un resort en una illa de Croàcia, “per què no poden portar aquesta experiència” aquí. Les circumstàncies per la covid-19 obliguen a començar el projecte en un format reduït, en un hostal de la Vila Olímpica i el Poblenou que acollirà 80 persones cada cap de setmana.

El divendres cada artista donarà la benvinguda als assistents amb una sessió de preguntes i respostes, i interpretarà alguns temes de manera informal. El dissabte hi haurà un segon concert complet. Les activitats de cada cap de setmana seran personalitzades segons les motivacions de l’artista, des de tallers de creativitat a dansa Bollywood. També es proposa una excursió al barri gòtic, una visita guiada d’art urbà o un passeig en bicicleta “per descobrir Barcelona”.

El cantautor de Ferrol Andrés Suárez considera la proposta com un “encert absolut perquè s’ha demostrat durant aquest temps horrible que fa falta més amor i proximitat que mai, sempre complint les mesures de seguretat”. “Durant uns dies farem un gest de complicitat a l’humor, a l’amor i al contacte personal, que és més necessari que mai”, assegura el músic.

Les entrades surten a la venda aquest dimecres a la web de l’esdeveniment.