Turisme de Barcelona atorgarà el segell ‘Safe Travels’ a empreses i entitats turístiques locals

Turisme de Barcelona atorgarà el segell ‘Safe Travels’, de la World Travel & Tourism Council (WTTC), que reconeix els protocols de viatge segur a nivell mundial, a les empreses i entitats turístiques locals.

El nou segell reconeix a nivell internacional protocols normalitzats de mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19 dictaminats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), ha informat l’Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

Amb aquesta acció es vol enviar un missatge de seguretat i confiança a nivell internacional perquè les empreses del sector turístic puguin presentar-se amb una garantia de seguretat.

Totes les empreses i entitats del sector del turisme i de l’economia del visitant podran obtenir el segell acreditant la certificació o segell de mesures de prevenció davant la Covid-19, atorgat per una empresa de certificació oficial o bé que l’empresa hagi estat reconeguda amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

El segell de la WTTC s’incorporarà al projecte de l’Ajuntament ‘BCN Safe City, BCN Safe Visit’ que “vol recolzar a les empreses dels diferents sectors que orientin la seva activitat al públic, tant local com a visitant, perquè coneguin les normatives i els protocols que millor s’ajustin a les seves necessitats”, ha explicat el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé.

La directora general de Turisme de Barcelona, Marian Muro, ha afirmat que el segell va en la línia de reestablecer la confiança a partir de l’establiment de mesures i protocols únics estandarditzats per tots els països.