Troben sense vida en una cuneta el cos d’un regidor del PSOE

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge recurs dels Mossos d'Esquadra. MOSSOS

Dol al poble de la localitat saragossana de Luceni per la mort en estranyes circumstàncies del regidor del PSOEJosé Soria Laforga, de 54 anys. El seu cos sense vida va aparèixer ahir a la cuneta de la carretera VP-24. S’estan investigant les causes de la defunció, però les primeres hipòtesis de la recerca de la policia és que va ser atropellat i l’autor es fugar.

La Guàrdia Civil va rebre ahir dijous un avís en el Centre Operatiu de Serveis (COS). Un home havia trobat el cos sense vida del regidor de Cultura de Luceni en un marge de la carretera VP-24, a l’altura del quilòmetre 9,500. La Guàrdia Civil es va desplaçar fins on es trobava el cadàver.

Després d’una primera inspecció ocular, els agents van pensar que podria tractar-se d’un atropellament. Es van fer càrrec de la recerca els Especialistes del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Saragossa. Creuen que l’incident es va poder produir la tarda-nit del dimecres. Pel que sembla José va ser atropellat i l’autor de l’homicidi es va fugar del lloc dels fets.

Al voltant de les 9.00 hores d’aquest dijous, 11 de març, s’ha rebut una trucada en el Centre Operatiu de Serveis (COS) de la Benemèrita, comunicant que havien trobat el cos sense vida d’un home en aquesta via. En concret, la troballa ha tingut lloc a l’altura de quilòmetre 9,500. La causa de la defunció de l’edil seria, pel que sembla, l’atropellament.