Troben el cos d’un avi en un lavabo de la Vall d’Hebron

L’Hospital de la Vall d’Hebron està revisant els seus protocols de seguretat després de la troballa del cos d’un ancià de 89 anys en un lavabo. L’home s’havia desplaçat fins al centre per fer-se unes anàlisis i va morir en el servei sense que ningú se n’adonés. Va acudir al centre el dimecres i el van trobar divendres, de manera que podria haver estat tres dies al lavabo.

La família de l’ancià van denunciar als Mossos d’Esquadra la seva desaparició el passat dimecres 7 d’octubre després que no tornés de l’hospital, on havia acudit per sotmetre’s a una anàlisi de sang rutinària.

Els agents no van avisar els responsables de l’hospital fins divendres, un cop que van revisar les imatges de les càmeres de seguretat de l’hospital i van comprovar que el desaparegut havia entrat però no havia sortit de el centre.

L’avi podria haver-se indisposat el dimecres, va entrar al bany i allà va morir per causes que es desconeixen sense que ningú s’adonés de la seva presència des de dimecres fins que el van trobar divendres.