Tres mossos salven la vida a una nounada que s’asfixiava a Barcelona

Imatge recurs d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Tres agents dels Mossos d’Esquadra han salvat la vida a una nounada d’un mes amb símptomes d’asfíxia i l’han traslladat sana i estàlvia a un ambulatori del barri de Sants de Barcelona perquè s’avalués la seva recuperació.

Els fets van ocórrer cap a les 12.30 hores d’aquest dilluns en un carrer del barri de Sants de Barcelona, on tres agents de la unitat de seguretat ciutadana estaven patrullant amb el seu vehicle oficial.

Els agents, dos dels quals estan afiliats al Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), van ser requerits per un ciutadà natural de Guinea, de nom Diane, que estava molt nerviós i els va lliurar a la seva filla, que no respirava a causa de la mucositat i que presentava símptomes d’asfíxia.

Els tres policies van posar a la petita, de nom Seynabou, en posició de seguretat i van iniciar maniobres per a evitar que s’ofegués i, quan van aconseguir que tornés a respirar la van traslladar amb el seu vehicle oficial a un ambulatori perquè fos atesa.

Una vegada allí, les doctores de pediatria de l’ambulatori van agrair als tres agents que haguessin salvat la vida de la nena i se’n van fer càrrec.

El pare, la seva filla nounada i els tres mossos, amb màscara de protecció per la COVID-19, es van fer en fotografia conjunta a l’ambulatori per a recordar el dia en què la petita va tornar a néixer, en plena pandèmia mundial pel coronavirus.