TMB recupera el metro les nits de dissabte de forma definitiva

L'entitat metropolitana ha tingut en compte l'augment de mobilitat que comportaran les activitats culturals i festives

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adequarà a partir d’aquesta setmana el servei de la xarxa de metro de manera que les nits de dissabte a diumenge els trens circularan tota la matinada sense interrupció.

La recuperació del funcionament continuat del cap de setmana es produeix després d’haver-ne estudiat la viabilitat i tenint en compte les necessitats de mobilitat que generaran les activitats programades per als pròxims caps de setmana a Barcelona i altres municipis, entre les quals les Festes de la Mercè, segons informa l’entitat metropolitana. Des del juliol passat l’horari de la xarxa de metro és de 5 del matí a la mitjanit, amb una prolongació fins a les 2 de la matinada els divendres, dissabtes i vigílies de festiu.

L’horari dels divendres i vigílies de festiu es manté sense alteració fins a les 2. TMB també informa que l’augment de disponibilitat de transport públic massiu es durà a terme en un context de plena vigència de les mesures de prevenció de contagis, com ara l’obligatorietat de la mascareta, l’aplicació de gels hidroalcohòlics, la recomanació d’evitar aglomeracions quan sigui possible i de no menjar, beure ni parlar, entre d’altres.