Tanquen l’accés a sis platges de Barcelona per l’alta concentració de gent

No es pot accedir a la platja de Sant Martí, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Llevant i Sant Miquel

Imatge d'arxiu de la platja del Bogatell. ACN

Sis platges de Barcelona han hagut de tancar els seus accessos per evitar que augmenti la concentració de persones. Segons l’Ajuntament de Barcelona, les platges de Sant Martí, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Llevant i Sant Miquel han restringit l’entrada per les aglomeracions de gent i per garantir que es pot seguir mantenint la distància de seguretat establerta per evitar contagis. Al llarg del dia la Guardia Urbana ha fet controls d’accés a l’espai perquè no se superés l’aforament i ha anat deixant entrar banyistes a mesura que n’han anat sortint. Tot i això, finalment s’han hagut de tancar accessos perquè no s’hi pugui concentrar més persones.

D’altra banda, segons l’Ajuntament totes les platges de Barcelona presenten una ocupació molt alta, a excepció de la de Somorrostro.

Des del dilluns 8 de juny l’Ajuntament regula l’aforament a platges amb controls als punts d’accés. A més, s’ha establert un sistema de ‘semàfors’ per cada platja que es pot consultar al web de l’Ajuntament i que indica si el nivell d’aforament és baix, mig, alt o molt alt.