Tallaran al trànsit les rondes de Barcelona el cap de setmana per asfaltar

Imatge de la Ronda de Dalt al seu pas per Cornellà de Llobregat. ACN

La Ronda de Dalt de Barcelona (B-20) estarà tallada al trànsit per dur a terme la renovació de l’asfaltat entre les 14:00 hores de dissabte 30 de maig i les 19:00 hores del diumenge 31 de maig .

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha informat que en sentit Besòs quedaran tallats els tres carrils de la B-20 en el tram comprès entre la incorporació 10 (Pedralbes) i la sortida 9 (Sarrià) i que estaran tancades les incorporacions 12 (Esplugues), 11 (Diagonal) i 10 (Pedralbes).

En sentit Llobregat, el tall també serà total en el tram comprès entre la incorporació 9 (Sarrià) i la sortida 10 (Pedralbes).

Les incorporacions juny (Vallcarca), 7 (Sant Gervasi) i 9 (Sarrià) estaran tancades, així com l’accés des dels túnels de Vallvidrera a la Ronda Dalt sentit Llobregat i l’accés a la Ronda de Dalt des de la C-58 i la C-33 al nus de Trinitat.

Així mateix, i aprofitant aquesta actuació, entre les 21:00 hores de dissabte i les 07:00 del diumenge romandrà tancat l’enllaç de la B-20 a la B-23, sentit Molins de Rei, per a la renovació de la capa de trànsit .

Aquest nou paviment reduirà el soroll dels vehicles i aportarà més seguretat i confort en la conducció.