Una grua mata a una persona en una construcció de Sant Just Desvern

Part de l’estructura ha caigut sobre un edifici de tres plantes però cap veí ha resultat afectat

Pla obert de l'edifici on ha caigut part d'una grua a Sant Just Desvern. Imatge del 10 de febrer del 2019. (Horitzontal)
Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida aquest diumenge al migdia en una construcció de Sant Just Desvern en caure parcialment una grua fixe. Segons els Mossos d’Esquadra, l’accident laboral ha passat a les 12.05 hores al carrer Major número 35, quan uns operaris estaven desmuntant l’estructura metàl·lica. Part de la grua ha caigut a sobre de dos treballadors, un d’ells ha mort i l’altre ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Segons els Bombers de la Generalitat, la grua ha caigut a sobre un edifici de tres plantes però els vuit veïns que hi havia a l’immoble han sortit pel seu propi peu i cap d’ells ha resultat ferit. L’accident laboral s’ha comunicat al jutjat de guàrdia i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
Fins al lloc s’han desplaçat tres ambulàncies del SEM, 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.