Un home atraca 6 comerços de Nou Barris en 15 dies

El lladre feia servir un ganivet per intimidar els treballadors i va robar tres vegades la mateixa farmàcia

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat, 7 de febrer, un home, de 39 anys i de nacionalitat espanyola, acusat d’atracar sis establiments comercials del districte de Nou Barris, a Barcelona, en els darrers 15 dies. Concretament se l’acusa d’assaltar dues benzineres i tres farmàcies. El lladre feia servir un ganivet per intimidar els treballadors dels establiments i en total va aconseguir un botí d’uns 2.000 euros. Destaca que va robar en tres ocasions la mateixa farmàcia i que tots els atracaments els feia a la mateixa zona de Barcelona, cosa que va facilitar les investigacions. El detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
La investigació es va resoldre gràcies a un agent de la comissaria de Nou Barris que va observar que un delinqüent habitual, que feia temps que estava desaparegut, rondava la zona des de feia un parell de setmanes. Aquesta persona coincidia amb els trets físics de l’autor de l’onada d’atracaments, fet que el situava com a principal sospitós.

Finalment, el passat 7 de febrer els agents el van localitzar prop de la plaça Karl Marx mentre dormia al carrer. Els reconeixements de les víctimes i la recuperació de la roba que va utilitzar en els robatoris van precipitar la seva detenció.