Un motorista i un vianant moren aquest cap de setmana a les vies catalanes

L'N-340, C-17, N-260, C-16 i la Ronda Litoral són les vies que més retencions han registrat durant la tarda de diumenge

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que des de les tres de la tarda de divendres i fins les vuit del vespre de diumenge s’han registrat dues víctimes mortals a la xarxa viària catalana. Es dona el cas que cap de les dues era el conductor o ocupant d’un vehicle. Un motorista de 64 anys i de nacionalitat andorrana ha mort aquesta diumenge a la tarda a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida després del greu accident que ha patit al migdia a la C-14 a Bassella, a l’Alt Urgell. La víctima ha sortit de la via amb la motocicleta i ha xocat contra una tanca al punt quilomètric 128,1 sentit Ponts. L’altra víctima mortal és un home de 44 anys que va ser atropellat dissabte al matí mentre caminava pel voral de la C-14, A Reus.
L’home va ser envestit mortalment per un vehicle mentre caminava per el voral de la carretera. Segons ha explicat la família de la víctima en declaracions recollides a TV3, tornava a casa caminant per la carretera perquè la Guàrdia Urbana de Reus li havia immobilitzat el vehicle. El motiu era que l’home havia donat positiu en el control d’alcoholèmia i no se li permetia seguir conduint.

Pel que fa a la mobilitat viària, les vies que més retencions estan registrant durant la tarda vespre de diumenge són la C-16, que ha registrat fins a vuit quilòmetres de cues entre Guardiola de Berguedà i Cercs sentit sud; l’N-340 a Vallirana; l’N-260, a l’altura de Campdevànol amb tres quilòmetres de cues, i la B-10, la ronda litoral, entre el Port Vell i el Fòrum sentit sud.