La Guàrdia Urbana de Barcelona deté dues persones per tràfic d’haixix i marihuana

Les dues detencions es van produir a les estacions de metro del Paral·lel i Plaça Espanya

La Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir dijous passat a la tarda dues persones per tràfic de drogues. La primera detenció es va produir quan un jove que portava marihuana accedia a l’estació de metro del Paral·lel i la segona quan un altre jove estava a l’interior de l’estació del metro de Plaça Espanya. En total, els agents els van decomissar 553 grams de marihuana i 4,211 quilos de haixix. El valor de la marihuana podria arribar en el mercat il·legal a més de 2.000 euros i en el cas del haixix el valor estimat podria ascendir a 15.000 euros.
La primera detenció es va produir quan una patrulla que feia tasques de vigilància i prevenció a l’avinguda Paral·lel va observar com un jove procedent del carrer Nou de la Rambla irrompia corrents sense respectar els semàfors i sortejant els vehicles que circulaven amb preferència posant en perill la seguretat viària. Davant l’actitud sospitosa del jove, els agents el van aturar i, quan la patrulla procedia a la seva identificació, van notar una forta olor a marihuana que procedia de la motxilla que portava. A l’interior de la mateixa es van trobar tres bosses de plàstic que contenien marihuana.

La segona detenció va tenir lloc al voltant de les vuit de la tarda quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va identificar a un jove amb una conducta sospitosa a l’interior de l’estació de metro de Plaça Espanya. Davant l’actitud d’aquesta persona la patrulla li va preguntar si li passava alguna cosa i què portava en la motxilla. El jove va contestar que portava “4 quilos de problemes”. La patrulla va localitzar a l’interior de la motxilla tres bosses amb 4,2 grams en càpsules d’haixix.

Els dos joves van ser detinguts per un delicte contra la salut publica.