Empresonat el lladre que robava trencant els vidres en establiments de l’Eixample de Barcelona

Al detingut, que es desplaçava en bicicleta, se'l relaciona amb una desena d'assalts, la majoria a comerços

Fotograma extret d'un vídeo del compte de Twitter @mossos
Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de deu delictes de robatoris amb força comesos entre el 30 de juliol i el 18 d’octubre al districte de l’Eixample. El sospitós, que ja ha ingressat a presó, es desplaçava en bicicleta, escollia establiments amb portes de vidre que fracturava amb facilitat. Posteriorment, accedia amb molta rapidesa i s’emportava els objectes de valor i diners en efectiu que trobava. Set dels robatoris van ser en establiments comercials, tres d’ells al carrer Florida Blanca, un en un apartament turístic del mateix carrer i dos al local d’una associació de veïns del carrer Calàbria.
La detenció és el resultat d’una investigació iniciada a finals de juliol, quan la policia va detectar que s’havien produït diversos robatoris amb força en establiments del districte de l’Eixample.

Els investigadors van determinar que tots els robatoris es van cometre amb el mateix ‘modus operandi’. El sospitós, que ja ha ingressat a presó, es desplaçava en bicicleta, escollia establiments amb portes de vidre que fracturava amb facilitat. Posteriorment, accedia amb molta rapidesa i s’emportava els objectes de valor i diners en efectiu que trobava.

Els indicis recollits pels Mossos d’Esquadra van permetre identificar el presumpte autor, que va ser localitzat i detingut la matinada de dimecres al carrer Honrada de Barcelona.

Al detingut se’l relaciona amb deu robatoris amb força, comesos entre el 30 de juliol i 18 d’octubre, al districte de l’Eixample de Barcelona. Set van ser en establiments comercials, tres d’ells al carrer Florida Blanca, un en un apartament turístic del mateix carrer i dos al local d’una associació de veïns del carrer Calàbria.

La investigació continua oberta i no es descarta la detenció de més persones implicades en algun dels robatoris resolts.