Cap de setmana amb un accident mortal a les carreteres catalanes

Les principals retencions d'aquest diumenge s'han registrat a l'A-2 entre Abrera i el Bruc, on les cues s'han allargat fins a 14 km

Aquest cap de setmana s’ha registrat un accident mortal de trànsit. El sinistre va passar divendres a la tarda a Sant Joan les Fonts (Garrotxa), concretament al quilòmetre 86 de la carretera N-260. On, per causes que s’investiguen, un turisme va sortir de la via i va impactar contra la marquesina on s’esperaven dues persones. Una d’elles va morir i l’altra va resultar ferida de poca gravetat. Pel que fa a la mobilitat, segons el Servei català de Trànsit (SCT), aquest diumenge d’operació retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona les retencions més importants s’han registrat a l’A-2 entre Abrera i el Bruc, on les cues s’han allargat fins a 14 km. També s’han registrat cues a la C-17 a Tagamanent (6 km) per un accident que ha restringit un carril, a Parets del Vallès (6 km) i a Montcada i Reixac (2 km).
La circulació també ha estat força complicada a la C-16 a la Nou de Berguedà, on s’han fet retencions de fins a 5 quilòmetres, i a Berga (4 km). També s’han registrat cues a la C-58 a Sant Quirze del Vallès (3 km) i a l’entrada de Barcelona (5 km) per un accident que ha restringit un carril d’enllaç amb les Rondes i la Meridiana.

Els vehicles també han circulat amb força lentitud a l’N-340 a Vallirana (5 km), a la C-35 a la Roca del Vallès (4 km) per enllaçar amb l’AP-7 i a la C-55 a Castellgalí en sentit sud.