17 detinguts en l’operació contra membres de la banda motera ‘Hells Angels’

Els agents investiguen alguns d'ells per la seva presumpta relació amb un assassinat l'any passat en una baralla entre grups rivals

Els Mossos d’Esquadra han detingut 17 persones en l’operatiu policial que porten a terme des d’aquest dimecres a primera hora del matí contra membres de la banda motera Hells Angels MC a Barcelona, Sabadell, Castelldefels (Baix Llobregat), Sitges (Garraf), Gavà (Baix Llobregat), Vallirana i Riells i Viabrea (Selva). Segons fonts properes al cas, se’ls investiga per la seva presumpta relació amb un assassinat l’any passat com a conseqüència d’una baralla amb una banda rival i pel presumpte delictes de tràfic de drogues. Els Mossos, que han iniciat l’operatiu passades les sis del matí, han efectuat un total d’onze registres i no preveuen fer més detencions.

Els registres s’han dut a terme a Sabadell, Castelldefels, Sitges, Gavà, Vallirana i Riells i Viabrea. L’epicentre d’aquests escorcolls es troba al carrer Sarret número 2 de Sabadell, on està ubicat el local d’un grup anomenat Nomads i vinculat al Hells Angels. Els Mossos d’Esquadra treballen en aquest punt des de primera hora del matí i poc després de dos quarts de deu ha arribat a aquest punt un vehicle policial amb un dels principals detinguts. A hores d’ara diversos agents es troben a l’interior d’aquesta instal·lació amb l’arrestat i secretaris judicials.

Aquesta operació policial està relacionada amb un assassinat que va tenir lloc l’any 2017 com a conseqüència d’una baralla entre aquesta formació i una banda rival. La policia també investiga un presumpte delicte de tràfic de drogues.