Norwegian unirà Barcelona i Chicago a partir del juny

La ruta serà la cinquena de l'aerolínia noruega des de la capital catalana fins als Estats Units després de les de Nova York, Los Angeles, San Francisco i Miami

0
221
Pla detall del Boeing 787 Dreamliner amb el nom de la companyia Norwegian. 5 de juny de 2017

Norwegian unirà Barcelona i Chicago a partir del 7 de juny, segons ha anunciat la companyia aquest divendres. La nova ruta transoceànica de la companyia des de l’aeroport del Prat s’unirà així a les que ja opera connectant la capital catalana amb Nova York, Los Angeles, San Francisco i Miami. El nou vol operarà entre el 7 de juny i el 26 d’octubre, quatre dies a la setmana (dilluns, dimecres, divendres i dissabte), i té un preu de sortida de 169,9 euros. “Norwegian està totalment compromesa amb Barcelona i respon a la demanda creixent dels nostres passatgers que volen nous destins des del Prat, un aeroport que ens funciona tan bé que hem decidit afegir-hi una nova ruta a Chicago”, ha assegurat el vicepresident sènior de llarg recorregut comercial i nous mercats de Norwegian, Matthew Wood.

A més, l’aerolínia noruega ha anunciat que incrementa l’oferta del vol Barcelona-Nova York, que passarà d’operar sis freqüències setmanals a tenir un vol diari, i també el Barcelona-Los Angeles, que passa de cinc a sis freqüències setmanals, operant cada dia excepte els dijous. D’altra banda, es mantenen els dos vols a Miami, dimarts i divendres; i els tres a San Francisco, els dilluns, dijous i diumenge.

Per oferir el servei a Chicago i la major freqüència a Nova York i Los Angeles, Norwegian enviarà un quart avió a l’aeroport de Barcelona a partir del juny, un Boeing 787-9 Dreamliner. En total, entre vols de llarg i curt recorregut, l’aerolínia tindrà basats al Prat nou avions, un màxim històric. De fet, Norwegian dona feina a 875 persones a Barcelona, del total de 2.400 empleats que té a l’Estat.

La capital catalana és on Norwegian té més vols de llarga durada a l’Estat. A Madrid, l’aerolínia opera serveis a Nova York, Los Angeles i Boston.

Passatgers

Des que va iniciar els seus vols de llarg recorregut a Barcelona el juny del 2017, Norwegian ha transportat més de 590.000 passatgers entre la capital catalana i els Estats Units. L’any passat, el 2018, van viatjar amb Norwegian 407.000 persones, un 173% més que durant el 2017.

FER UN COMENTARI