Motorista mort en xocar contra una furgoneta a l’Avinguda Diagonal

La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor per homicidi imprudent després de no respectar un semàfor

El conductor d’una motocicleta ha mort i la seva acompanyant ha resultat ferida greu aquest dimecres a la matinada en un xoc amb una furgoneta a la cruïlla entre l’Avinguda Diagonal i el carrer Numància de Barcelona, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona.

La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor de la furgoneta, de 39 anys, acusat d’homicidi imprudent per imprudència greu després de comprovar que no havia respectat un semàfor en vermell. El jove mort en el sinistre tenia 24 anys. Fins al lloc de l’accident, que s’ha produït a dos quarts de dues de la matinada, s’hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han traslladat el motorista i a la seva acompanyant a l’hospital, on ella continua amb pronòstic greu.

Segons la Guàrdia Urbana, no respectar els semàfors és la quarta causa directa d’accidents de trànsit l’any passat i és una infracció que va comportar fins a 21.674 sancions. D’altra banda, durant aquest any, ja han mort quatre motoristes en accidents de trànsit, mentre que 64 persones més han resultat ferides.