L’economia, la salut i les noves tecnologies, les protagonistes del Saló de l’Ensenyament

El certamen tanca les portes aquest diumenge amb més de 13.000 assistents

Els graus en ciències de salut i en economia han estat els més sol·licitats en la 29a edició del Saló de l’Ensenyament, mentre entre els cicles formatius han destacat els de l’àmbit de les noves tecnologies. En concret, els assistents s’han interessat sobretot per la medicina, la infermeria, l’administració i la direcció d’empreses, la robòtica i el màrqueting. L’edició d’enguany també ha comptat amb la presència d’una quarantena d’expositors internacionals, entre ells 29 de xinesos que han presentat ofertes d’intercanvis culturals amb universitats catalanes. També han tingut sortida els títols en anglès i altres llengües estrangeres, com els grau en turisme de la UAB o el de Global Studies de la UPF. El certamen ha tancat les portes aquest diumenge al migdia amb més de 13.000 assistents.
La directora del Saló, Roser Soley, també ha destacat els nous graus de 3 anys que han presentat les universitats catalanes, com ara els Estudis de Gènere a la UAB, Cinema Digital a la UOC, Cinematografia a la UB o Paisatgisme a la UPC. L’impuls dels graus de 3 anys és una de les novetats d’enguany, que també es caracteritza per la internacionalització de les universitats catalanes i una forta presència d’universitats estrangeres.

La Setmana de la Formació i el Treball, formada pel Saló de l’Ensenyament i Futura, organitzats per Fira de Barcelona; la Fira Internacional d’Empreses Simulades, de la Fundació Inform; i el nou Saló de la Ocupació Juvenil, organitzat per Barcelona Activa i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, ha reunit uns 100.000 visitants al recinte de Montjuïc des de dimecres 14 de març i fins aquest diumenge al migdia.