L’aerolínia Asiana estrena aquest dijous la ruta entre Barcelona i Seül amb quatre vols setmanals

La capital de Corea del Sud es converteix en la ciutat asiàtica millor connectada de forma directa amb l'aeroport del Prat

0
380

L’aerolínia Asiana estrena aquest dijous la ruta entre Barcelona i Seül que oferirà quatre vols setmanals (els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges) entre les dues ciutats. No és la primera ruta directa entre l’aeroport del Prat i la capital de Corea del Sud però es tracta de la primera vegada que Asiana opera a l’estat espanyol de manera regular. A banda, segons ha informat el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA) en un comunicat aquest dijous, amb els quatre vols setmanals d’Asiana, Seül es converteix en la ciutat asiàtica millor connectada de forma directa amb l’aeroport del Prat.
Per a la nova ruta Asiana utilitzarà un avió B777-200 amb 300 seients. El primer vol de sortida s’enlairarà de Barcelona aquest dijous a les 21.10 hores i aterrarà a Seül divendres a les 16.45 hores. El 2017 van volar entre Barcelona i Seül de forma indirecta -fent escala- gairebé 200.000 passatgers.

FER UN COMENTARI