La platja de la Barceloneta registra l’ocupació més alta des de la reobertura de platges

L'ajuntament de la capital catalana assegura que no hi ha hagut "cap incidència rellevant"

Només un 3% de la superfície disponible de platja de Barcelona ha estat ocupada aquest matí, segons l’Ajuntament de Barcelona. En el primer cap de setmana amb les platges reobertes per passejar-hi i fer-hi esport, el consistori ha subratllat que no hi ha hagut “cap fet rellevant” en quant a incidències perquè “no hi ha hagut aglomeracions massives”. La congregació més gran, segons asseguren, ha estat a la platja de la Barceloneta, amb un 3% d’ocupació a les 9 del matí. Tot i això, diverses persones han anat al litoral barceloní a prendre el sol o a banyar-se, activitats que encara no estan permeses en la fase 1 de l’estat d’alarma, i han estat advertides per la Guàrdia Urbana.

Segons el consistori, la Guàrdia Urbana ha incrementat la presència a la platja i ha informat els ciutadans, també per megafonia, de les normes. En aquest sentit, asseguren que hi ha hagut “un respecte generalitzat” a les seves indicacions.

Així, la policia ha avisat totes les persones que incomplien les normes i els ha advertit que podria haver-hi sancions en cas de no respectar les mesures.