Grup Motor 23 serà el distribuïdor oficial de les motos Norton i Benelli a la província de Tarragona

El públic va poder admirar els seus models a la passada edició del Saló de la Moto

El Grup Motor 23 d’automoció va ser un dels protagonistes de l’última edició del Saló de la Moto. Aquesta fira, que se celebra a FiraReus i té una gran afluència d’aficionats al món de la moto, ha estat una oportunitat de luxe per a presentar els models de les dues noves marques de les que el Grup Motor 23 en serà distribuïdor oficial a la província de Tarragona.

La marca britànica Norton és molt pretigiosa, descrita pels experts com a creadora d’autèntiques meravelles estètiques; fabrica els seus models artesanalment amb components de la millor qualitat. Al nou concessionari Norton Joamotor Tarragona, els moters més sibarites hi podran admirar i comprar models com la Norton Commando i la Norton Dominator.

La italiana Benelli integra, en les seves creacions, dos conceptes a priori antagònics, els seus models són el resultat de la fusió entre esportivitat i confort. A Benelli Motoroc Tarraco, els moters amb esperit aventurer hi trobaran models com la Benelli TRK502, una autèntica “súper trail”, còmoda i fiable fins i tot en viatges llargs.

Amb aquestes dues noves incorporacions, l’empresa d’automoció, que distribuïa vuit marques fins ara, arribarà a representar-ne deu. El proper divendres 18 de maig, el Grup Motor 23 inaugurarà, al concessionari del carrer Caràbia, 10 de Tarragona, les dues noves botigues d’aquestes marques emblemàtiques. D’aquesta manera, el Grup Motor 23 amplia la seva cartera de productes per a satisfer les necessitats dels seus clients i poder-los oferir un assessorament personalitzat i a mida.