Es recullen 600 quilos de roba, calçat i mantes per a les persones sense sostre de Barcelona

La caminada ha comptat amb 150 participants que han fet donacions econòmiques a través de la inscripció i de la compra de diversos productes

La desena Marxa Nòrdica Solidària organitzada per l’Hospital Sant Rafael ha recollit uns 600 quilos de roba, calçat i mantes per a les persones sense sostre de Barcelona.
La caminada, que ha arrencat a les nou del matí des del centre hospitalari, ha comptat amb 150 participants que han fet donacions econòmiques a través de la inscripció i de la compra de diversos productes que s’han pogut comprar a la sortida o l’arribada de la marxa. Els participants han pogut escollir fer una ruta curta de 5, 9 quilòmetres fins a la Font de la Marquesa, i una llarga d’11,3 km, que ha arribat al Forat del Vent i el Coll de la Ventosa. En acabar la caminada, els fons i materials recaptats s’han entregat a la Fundació Arrels, dedicada a l’atenció de persones sense llar a Barcelona.
L’Hospital Sant Rafael va ser pioner a l’Estat en l’aplicació terapèutica de la marxa nòrdica, l’aprenentatge i pràctica de la qual es troben integrats dins de l’activitat del Servei de Rehabilitació. De fet, els metges de família poden derivar directament els seus pacients al centre hospitalari per practicar marxa nòrdica.