Els Mossos investiguen si les morts i l’apunyalament de Ciutat Vella tenen relació

El presumpte autor de l'agressió amb arma blanca ha estat detingut per la Guàrdia Urbana a la plaça Sant Jaume

Els Mossos d’Esquadra investiguen si les dues morts que hi ha hagut aquest dilluns a la tarda al districte barceloní de Ciutat Vella i l’apunyalament a la plaça Sant Jaume que ha comportat un ferit crític tenen algun tipus de relació. El ferit crític és un treballador de l’Ajuntament de 50 anys, i sembla que ha sofert un intent de robatori violent. La Guàrdia Urbana ha detingut al mateix indret el presumpte agressor, que ara els Mossos miren de determinar si està vinculat a les altres dues morts.
Poc després de les tres de la tarda hi ha hagut un incendi al número 9 del carrer Portal, on, un cop apagat el foc, s’ha descobert el cadàver d’un home.

Una hora més tard, al carrer de l’Arc de Sant Vicenç, a poca distància d’on hi ha hagut l’incendi, s’ha avisat que una dona d’edat avançada ha caigut des d’un dels pisos al vestíbul de la finca i ha mort.

Uns minuts més tard la Guàrdia Urbana ha detingut l’individu implicat en el robatori violent que ha deixat el ferit crític. En el mateix succés hi ha hagut un segon apunyalat, que ha resultat ferit lleu.

Els agents de la Divisió d’investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació i de la possibilitat que aquests fets puguin tenir alguna connexió, segons ha indicat el cos policial.