Els Mossos eviten el suïcidi d’una dona que havia pres diversos medicaments a Barcelona

Els agents es van despenjar des d'un balcó per entrar a la casa, on van trobar la dona mig inconscient

Els Mossos d’Esquadra van evitar aquest diumenge el suïcidi d’una dona que estava a casa seva i que havia pres diversos medicaments al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Una dona va trucar al 112 cap a les 13 hores per explicar que la seva amiga li havia dit que tenia intenció de treure’s la vida, i va facilitar l’adreça. Agents del Grup Regional de Motos que estaven patrullant per la zona es van desplaçar immediatament fins al lloc dels fets. Van trucar diverses vegades i amb insistència al pis sense que ningú respongués. També van activar els Bombers de Barcelona i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un caporal es va despenjar des d’un balcó per entrar a la casa, on va trobar la dona mig inconscient.
Els agents van contactar amb el veí de dalt demanant d’accedir al seu balcó i des d’allà un caporal i dos agents més es va despenjar per la barana fins a la balconada del domicili de la víctima. La finestra estava tancada però a través del vidre van poder veure una senyora al terra immòbil, aparentment inconscient. El caporal va donar un cop de peu a la porta, va accedir a l’interior del pis i va atendre la dona, que va començar a recuperar-se.

Els agents van detectar que s’havia pres diversos medicaments i que poc a poc anava recuperant-se, tot i que es trobava desorientada. Ràpidament van arribar els serveis mèdics que la van atendre i la van traslladar a un centre hospitalari per a la seva recuperació.