Investiguen la troballa d’una dona d’uns 40 anys morta en un pis de Ciutat Vella

S'ha detingut un home -parella sentimental de la víctima- i es mira d'esbrinar si és un cas de violència masclista

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa d’una dona morta dins un pis al barri del Raval, al districte de Ciutat Vella de Barcelona. El cos de la víctima, una dona d’uns 40 anys, es va trobar ahir a la tarda en un domicili situat al carrer Hospital, a tocar de la plaça de Sant Agustí i de la seu de la Biblioteca de Catalunya.

La policia investiga encara les causes de la defunció i està a l’espera de saber els resultats de l’autòpsia per saber si es tracta d’una mort violenta. Segons fonts properes al cas s’ha detingut un home –parella sentimental de la víctima- com a mesura preventiva i no es descarta que pugui ser un nou cas de violència masclista. La jutgessa de guàrdia encarregada del cas ha decretat el secret de sumari “però no té constància de cap mort violenta al carrer Hospital”.

Fa només una setmana, diumenge passat, es va detenir una dona de 53 anys per haver matat d’una ganivetada la seva companya, de 57, després d’una discussió dins un pis al Passatge de Sant Bernat, també al barri del Raval.