El conductor de l’atropellament a Barcelona hauria patit una “indisposició momentània”

La nena de deu anys que està ferida greu té traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic i ha necessitat intubació

El conductor que ha provocat l’accident a la Travessera de Gràcia de Barcelona hauria patit una “indisposició momentània i puntual” i ell mateix s’hauria recuperat “espontàniament”, segons ha explicat el sotscap territorial del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de Barcelona, Jesús Cabañas. La Guàrdia Urbana investiga les causes del succés. La nena de deu anys que està greu a l’Hospital Sant Joan de Déu pateix traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic, i també una fractura en una extremitat inferior. Ha necessitat intubació. Els dos ferits menys greus són el conductor i la seva acompanyant, amb policontusions. El primer està a la Clínica Plató i la dona al Clínic. La quarta ferida és una vianant de 61 anys amb diverses contusions que ha ingressat també a la Plató.
L’avís de l’accident ha arribat quan faltaven quatre minuts per a dos quarts de nou del matí. Han intervingut set ambulàncies del SEM, una d’elles pediàtrica per atendre la nena que està en estat greu.

El cotxe ha envaït la vorera i ha ferit dos vianants, la nena i una altra persona. També ha provocat danys a diverses motocicletes i un vetllador. La via s’ha tallat a la circulació per facilitar les tasques dels equips d’emergència.