Detingut per provocar intencionadament l’incendi que va cremar 41 vehicles en un aparcament del Prat

El detingut ha estat identificat 17 vegades l'últim any a l'aeroport i denunciat per transportar-hi persones sense cap autorització

0
207
Pla general de les motos i els vehicles calcinats per l'incendi a l'aparcament de la T2 de l'Aeroport del Prat, l'1 de juny del 2019
Circ Raluy Legacy 728×90

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 39 anys, veí de Barcelona i de nacionalitat algeriana com a presumpte autor de l’incendi que va cremar 41 vehicles en un aparcament de l’aeroport del Prat aquest dissabte. El foc es va declarar en una zona propera a l’estacionament de motocicletes de l’aparcament de la terminal 2, es va propagar ràpidament i va afectar un total de 30 motocicletes i 11 turismes que estaven estacionades molt a prop del punt d’origen del foc. Els investigadors van recuperar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, on s’hi pot veure com un home arriba en un vehicle al punt d’inici de l’incendi, cala foc a un arbre i marxa ràpidament en el mateix vehicle, segons ha informat la policia catalana.
El visionat del vídeo va permetre identificar plenament el presumpte autor de l’incendi, que era un home que ja havia estat identificat a l’aeroport 17 vegades durant l’últim any i també denunciat per exercir habitualment l’activitat de transport de persones sense cap tipus d’autorització que l’habiliti. A més, els Mossos remarquen que no ha tingut mai ni permís de conduir.

Després de ser denunciat, l’home es va dedicar a captar clients i un altra persona amb carnet era qui portava el turisme que emprava per a l’activitat il·legal, segons la policia catalana. El detingut ja havia provocat prèviament un altre incendi intencionat, el 22 de maig, a unes papereres situades a la T1.

El detingut ha passat aquest divendres a disposició judicial i la investigació continua oberta a l’espera de determinar l’altre ocupant del vehicle enregistrat.

FER UN COMENTARI