Detenen un toxicòman que en 4 dies va intentar robar en 6 farmàcies de Barcelona

Les imatges de videovigilància i els testimonis de les víctimes van permetre identificar el lladre

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un lladre toxicòman que en 4 dies va intentar robar en 6 farmàcies de Barcelona utilitzant una navalla i una xeringa per intimidar les seves víctimes. En tres dels casos no es va emportar els diners de la caixa. Els fets van tenir lloc entre el 8 i l’11 de juny, quan va ser detingut en el marc d’un dispositiu de paisà a la plaça del Centre, al districte de Les Corts. Els agents van poder-lo identificar gràcies a les imatges de videovigilància d’alguns establiments i els testimonis d’algunes víctimes. És un home de 52 anys i nacionalitat espanyola que ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial.
Els agents van identificar dimarts al matí un home toxicòman que es corresponia amb la descripció i amb les imatges que tenien. Portava una ronyonera amb una xeringa i una navalla, les eines que utilitzava per intimidar els farmacèutics o auxiliars, als qui demanava els diners de la caixa abans de fugir per evitar ser enxampat.

En tres dels casos no va aconseguir emportar-se el botí. En un d’ells, la farmacèutica va sortir corrents i va llençar a terra un petit moble amb medicaments perquè el lladre, que l’estava amenaçat amb la navalla, no l’agredís.