Desarticulen un grup especialitzat en el tràfic de cocaïna a Badalona

Dels vuit detinguts tres han entrat a presó i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs

0
203
Imatge del material intervingut durant els escorcolls dels Mossos que han permès desarticular un grup especialitzat en la venda de cocaïna. 5 de desembre del 2018 (horitzontal)

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Badalona van desarticular el 27 de novembre un grup especialitzat en el tràfic de cocaïna al municipi. Amb la col·laboració de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina, els agents van detenir vuit persones, tres dones i cinc homes, tots veïns de Badalona i de diferents nacionalitats. Tres han entrat a la presó i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs. Durant la investigació, que va començar a principis de novembre, els agents van poder comprovar que cada detingut tenia un rol definit en el grup. La venda es feia en quatre domicilis. Van passar a disposició judicial el 29 de novembre.
Els Mossos van constatar que el grup distribuïa la droga a compradors finals des de quatre domicilis de Badalona, on rebien una gran afluència de compradors. La comanda es feia per telèfon per agilitzar la recollida, que es feia en pocs minuts.

Amb tota aquesta informació, un dispositiu va permetre entrar simultàniament en els quatre pisos investigats, on es van trobar 55 embolcalls de cocaïna, uns 35 grams de cocaïna en pols i 137 en roca, així com 28.000 euros en bitllets petits i tres bàscules de precisió. També tenien un revòlver amb munició, una pistola de calibre 25 i tres pistoles elèctriques, a més d’un lot amb descàrrega elèctrica, un puny americà que també feia descàrrega i un bastó policial extensible.

Els Mossos van detenir set persones i van lliurar a familiars i amics tres menors que hi havia als pisos. Poc després els investigadors van trobar una altra persona que també estava sent investigada per aquests fets i el van detenir. La investigació es manté oberta i no es descarten més detencions.

FER UN COMENTARI