Barcelona reforça el transport públic per a les Festes de Gràcia 2019

El servei de metro, que funcionarà de manera continuada del 16 al 18 d’agost, serà el més ampliat

Decorat del carrer Verdi pel concurs de carrers guarnits de les festes de Gràcia, amb temàtica del 'somni californià'.
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà la xarxa de transport públic a la capital amb motiu de la Festa Major de Gràcia 2019, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost. La xarxa de metro serà una de les més potenciades, amb un augment del personal d’informació i d’atenció al públic i també dels efectius de seguretat a les estacions més concorregudes durant les festes. A més, durant les nits dels 16 i el 17 d’agost, el metro funcionarà de forma continuada. Oferirà 67 hores de servei sense interrupció, amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a les diferents activitats programades per aquestes nits.
Les línies de metro que veuran incrementat el seu servei seran les de les estacions més properes al barri: Diagonal (L3 i L5), Fontana (L3), Lesseps (L3), Verdaguer (L4 i L5) i Joanic (L4). A més, durant les nits del 16 i 17 d’agost, el servei serà ininterromput. Els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres 16 d’agost fins a les 12 de la nit del dia 18 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge). Segons TMB, aquesta mesura serà un element important per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a les diferents activitats programades per a aquestes nits.

Cal tenir en compte, però, els talls per obres que afecten aquest mes d’agost a tres línies de la xarxa de metro: la L1 (entre Clot i Fondo), la L2 (entre Paral·lel i Sagrada Família) i la L5 (entre Can Vidalet i Collblanc). Tot i això, TMB recomana també utilitzar les línies regulars d’autobús que arriben al barri de Gràcia.