Singapore Airlines augmenta a tres els vols setmanals a Barcelona

L'aerolínia operarà el trajecte amb un Airbus A350 amb capacitat per a 253 persones

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Singapore Airlines ha anunciat aquest dimarts que ha passat a operar tres vols setmanals el trajecte entre Singapur i la capital catalana. Actualment, l’aerolínia asiàtica només feia un vol setmanal entre els aeroports del Prat i Changi i ara passarà a oferir el trajecte entre Barcelona i Singapur els dilluns, dijous i dissabtes al matí i el trajecte invers els dimecres, divendres i diumenge.

L’aerolínia utilitzarà l’Airbus A350-900, amb capacitat per a 253 places, de les quals 42 en business, 24 en Premium i 187 en turista. D’aquesta manera, la companyia oferirà 1.518 seients a més de més capacitat de càrrega, segons explica en un comunicat.

Singapore Airlines també ampliarà la freqüència de vols a altres capitals europees i recuperarà les operacions de de Munic i Moscou.

Segons el directiu de la companyia a Espanya i Portugal, KaiJie Yeo, “Barcelona és un mercat important i l’augment del nombre de vols de llarga distància reafirma el nostre compromís amb la ciutat”. La companyia connecta l’aeroport del Prat i el sud-oest del Pacífic a través de Singapore Airlines des del 2006.

L’aerolínia assegura que ha intensificat els seus protocols de neteja i que les naus se sotmeten a un procés de nebulització, desinfecció de superfícies i ús de filtres d’aire de partícules d’alta eficiència per eliminar més del 99,9% de les partícules a l’aire.

D’altra banda, el processos d’embarcament, menús a bord i materials de lectura s’han digitalitzat i es duen a terme a través dels telèfons mòbils dels viatgers.