Set detinguts que acumulen 39 antecedents en tres accions delictives a Barcelona

En un dels casos tres homes van intentar robar un rellotge valorat en 36.000 euros a una parella

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones a les quals consten 39 antecedents en tres accions delictives aquest dijous als districtes barcelonins de Nou Barris, l’Eixample i Ciutat Vella. En el primer cas la policia ha detingut una dona de nacionalitat espanyola de 23 anys amb 1 antecedent, un home algerià de 30 amb 7 i un altre home algerià de 24 amb 5 per robatori violent i lesions amb arma blanca a Nou Barris.

Els tres pernoctaven en una casa okupa, on, de matinada, es va produir el presumpte robatori. L’endemà al matí la víctima, que també residia a la casa okupa, es va enfrontar als presumptes autors del robatori i un d’ells li va fer un tall amb ganivet. Els tres van ser detinguts al passeig Valldaura cap a les nou del matí.

En el segon cas, tres homes de nacionalitat líbia van ser detinguts per intent de robatori i furt. Els fets van tenir lloc a l’Eixample. Els detinguts són un home de 18 anys amb 4 antecedents, un de 24 amb 9 i un de 20 amb 8.

Segons la policia, van intentar robar un rellotge valorat en 36.000 euros al carrer Bruc a quarts de dotze de la nit. Hi va haver un forceig i no es van poder endur el rellotge, però sí una bossa de mà valorada en 2.000 euros. Poc després els va interceptar una patrulla dels Mossos i van quedar detinguts per temptativa de robatori i furt.

Finalment, en el tercer cas hi va haver un detingut, un home de Bangladesh de 32 anys amb 5 antecedents. Segons el relat policial, en una transacció de substàncies estupefaents hi va haver una baralla, i un dels dos implicat va furtar el rellotge a l’altre. Una patrulla dels Mossos es va detenir per robatori amb violència, intimidació i lesions. Els fets van tenir lloc al carrer Sant Oleguer de Ciutat Vella a les set del matí.