Sánchez anuncia un pla d’ajuts per a pimes i autònoms

D'altra banda, Moncloa confirma que dimarts es presentarà un decret amb mesures econòmiques

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres des de Navarra –on ha presentat el Pla de Recuperació- un pla d’ajuts per a pimes i autònoms. Sánchez ha destacat la “resiliència” del teixit productiu espanyol, que el tercer trimestre ha crescut més d’un 16% superant totes les expectatives, però ha alertat que la dada “no amaga” les dificultats de moltes empreses.

Per això ha assegurat que l’executiu estatal treballa des de fa setmanes en noves mesures que s’aprovaran pròximament per “salvar milers de petites i mitjanes empreses i autònoms que són viables i necessiten més liquiditat i més suports”, en el context de la crisi ocasionada per la pandèmia de la covid-19. “No deixarem ningú enrere”, ha reblat Sánchez.

D’altra banda, fonts de la Moncloa han confirmat a l’ACN que dimarts vinent es presentarà un decret amb mesures econòmiques, que és aliè a les propostes específiques per a pimes i autònoms que ha anunciat Sánchez a Navarra.

Les mateixes fonts, però, no han descartat que algunes de les mesures que inclourà el decret de dimarts puguin servir per ajudar aquests dos col·lectius empresarials.