Salvador Illa, el candidat més conegut entre els catalans

Carrizosa és el que obté pitjor nota per darrere d'Ignacio Garriga de Vox

La candidata de la CUP i Guanyem, Dolors Sabater, és la candidata més ben valorada amb un 5,3, segons l’última enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). A l’altra cara de la moneda hi ha el cap de cartell de Cs, Carlos Carrizosa, que és el menys valorat amb un 2,46. Pel que fa al coneixement dels catalans sobre els candidats, un 91% diu que coneix al candidat del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa.

I en segona posició se situa el candidat d’ERC, Pere Aragonès, amb un 80,9%. Contrasta que Sabater és la més valorada però només la meitat dels catalans la coneixen, un 58,9%. En canvi, el cap de llista de Vox, Ignacio Garriga,  és el menys conegut. Només un 25,3% dels enquestats saben qui és.

La candidata de JxCat, Laura Borràs, té una valoració de 5,21 i un coneixement del 77,3%. Per darrere hi ha Aragonès amb un 5,16 i un coneixement del 80,9%. El quart candidat més valorat és Salvador Illa amb un 5,14, seguit de Jéssica Albiach (comuns) amb un 4,82 i un coneixement del 43,5%.

La cap de llista del PDeCAT, Àngels Chacón, obté un 4,74 i un coneixement del 62,7%. Alejandro Fernández, candidat del PPC, està valorat amb un 3 sobre 10 i té un grau de coneixement del 40,1%. El cap de cartell de Vox, Ignacio Garriga, té una nota de 2,7 i és conegut pel 25,3% dels enquestats i, finalment, el candidat de Cs, Carlos Carrizosa, té la pitjor nota amb un 2,46 tot i que el coneix un 63%.